Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38936
Title: Вплив сім’ї на формування особистості людини
Authors: Євменова, Ольга Костянтинівна
Keywords: особистість
формування особистості
вплив сім’ї на формування особистості
теорії розвитку людини
Issue Date: 1-Apr-2019
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Політ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки: тези доповідей ХІХ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів: [у 2-х т.]. – Т. 1 (м. Київ, 1-5 квітня 2019 р.) / [ред. кол.: В.М. Ісаєнко та ін.]; Національний авіаційний університет. – К.: НАУ, 2019. – С. 293-294
Abstract: В сучасних наукових дослідженнях сучасності суспільства категорія «особистість» займає одне з ключових місць. Завдяки їй з'являється можливість для цілісного підходу до аналізу і синтезу психологічних функцій, процесів, станів людини. Особистість частіше за все визначають у сукупності багатьох якостей людини. До факторів її формування належать такі чинники: зовнішні (середовище на всіх рівнях; виховання); внутрішні (активність людини; її інтереси та мотивації); ϲоціальні (середовище і виховання) та біологічні (спадковість). Традиційно найважливішим місцем для виховання людини перш за все є її сім’я. Те що вкладують в дитину змалечку проходить з нею по життю, проте важність цього інституту полягає не тільки в цьому. Вона обумовлена тим, що в сім’ї людина знаходиться протягом значного відрізку життя.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38936
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів "Політ. Сучасні проблеми науки"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Євменова.pdf174.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.