Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34874
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНагорнюк, Т. А.-
dc.contributor.authorГрициняк, І. І.-
dc.contributor.authorТарасюк, Сергій Іванович-
dc.date.accessioned2018-06-01T15:54:32Z-
dc.date.available2018-06-01T15:54:32Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationВікові особливості активності антиоксидантних ферментів та вмісту продуктів перекисного окиснення ліпідів у тканинах коропів антонінсько-зозуленецького типу/Нагорнюк Т. А., Грициняк І.І., Тарасюк С.І.//Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин. Львів: СПОЛОМ. – 2012. – Вип. 13. – № 1-2. – с.38-43 .uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34874-
dc.description.abstractДосліджено вплив віку на активність ферментів системи антиоксидантного захисту та вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у тканинах лускатої і рамчастої порід коропів антонінсько-зозуленецького типу. Виявлено вищу активність каталази і супероксиддисмутази у коропів дворічного віку. Спостерігався вищий рівень концентрації продуктів перекисного окиснення ліпідів у коропів трирічного віку через низьку ферментативну антиоксидантну активність. У тканинах дворічок коропів лускатої і рамчастої порід встановлено вищий антиоксидантний статус на відміну від старших вікових груп.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНауково-технічний бюлетень Інституту біології тварин. Львів: СПОЛОМ.uk_UA
dc.titleВікові особливості активності антиоксидантних ферментів та вмісту продуктів перекисного окиснення ліпідів у тканинах коропів антонінсько-зозуленецького типуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc639.371.52:597–1.05-
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
185.pdf198.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.