Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34874
Назва: Вікові особливості активності антиоксидантних ферментів та вмісту продуктів перекисного окиснення ліпідів у тканинах коропів антонінсько-зозуленецького типу
Автори: Нагорнюк, Т. А.
Грициняк, І. І.
Тарасюк, Сергій Іванович
Дата публікації: 2012
Видавництво: Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин. Львів: СПОЛОМ.
Бібліографічний опис: Вікові особливості активності антиоксидантних ферментів та вмісту продуктів перекисного окиснення ліпідів у тканинах коропів антонінсько-зозуленецького типу/Нагорнюк Т. А., Грициняк І.І., Тарасюк С.І.//Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин. Львів: СПОЛОМ. – 2012. – Вип. 13. – № 1-2. – с.38-43 .
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив віку на активність ферментів системи антиоксидантного захисту та вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у тканинах лускатої і рамчастої порід коропів антонінсько-зозуленецького типу. Виявлено вищу активність каталази і супероксиддисмутази у коропів дворічного віку. Спостерігався вищий рівень концентрації продуктів перекисного окиснення ліпідів у коропів трирічного віку через низьку ферментативну антиоксидантну активність. У тканинах дворічок коропів лускатої і рамчастої порід встановлено вищий антиоксидантний статус на відміну від старших вікових груп.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34874
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
185.pdf198.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.