Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34874
Title: Вікові особливості активності антиоксидантних ферментів та вмісту продуктів перекисного окиснення ліпідів у тканинах коропів антонінсько-зозуленецького типу
Authors: Нагорнюк, Т. А.
Грициняк, І. І.
Тарасюк, Сергій Іванович
Issue Date: 2012
Publisher: Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин. Львів: СПОЛОМ.
Citation: Вікові особливості активності антиоксидантних ферментів та вмісту продуктів перекисного окиснення ліпідів у тканинах коропів антонінсько-зозуленецького типу/Нагорнюк Т. А., Грициняк І.І., Тарасюк С.І.//Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин. Львів: СПОЛОМ. – 2012. – Вип. 13. – № 1-2. – с.38-43 .
Abstract: Досліджено вплив віку на активність ферментів системи антиоксидантного захисту та вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у тканинах лускатої і рамчастої порід коропів антонінсько-зозуленецького типу. Виявлено вищу активність каталази і супероксиддисмутази у коропів дворічного віку. Спостерігався вищий рівень концентрації продуктів перекисного окиснення ліпідів у коропів трирічного віку через низьку ферментативну антиоксидантну активність. У тканинах дворічок коропів лускатої і рамчастої порід встановлено вищий антиоксидантний статус на відміну від старших вікових груп.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34874
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
185.pdf198.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.