Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34759
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасюк, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorЗАЛОЇЛО, О. В.-
dc.contributor.authorНАГОРНЮК, Т. А.-
dc.contributor.authorМАРІУЦА, А. Е.-
dc.contributor.authorБОЧКОВ, В. М.-
dc.contributor.authorГлушко, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.authorБОРИСЕНКО, Н. О.-
dc.contributor.authorПОСТОЄНКО, Д. М.-
dc.contributor.authorГУЗЕВАТИЙ, І. О.-
dc.date.accessioned2018-05-30T12:58:45Z-
dc.date.available2018-05-30T12:58:45Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34759-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять перевірену в виробничих умовах методику аналізу генетичної структури коропів за використання різних типів молекулярно-генетичних маркерів. В рекомендаціях наведені основні типи маркерів, які використовуються для аналізу генетичної структури коропів. Наведені приклади використання генетико-біохімічних та ДНК маркерів в рибництві. Проведено порівняльний аналіз результатів досліджень, які можуть суттєво скоротити та оптимізувати селекційний процес, а також корегувати селекційні прийоми в досліджуваних групах риб. Використання запропонованих методичних підходів забезпечить можливість проведення адекватного оцінювання як міжпородної, так і внутрішньопородної мінливості досліджуваних груп риб. Методичні рекомендації розраховані на науковців, викладачів навчально-освітніх інституцій, суб’єктів рибогосподарської діяльності різних форм власності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІНСТИТУТ РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА НААН, Київ 2016uk_UA
dc.titleАНАЛІЗ ГЕНЕТИЧНОЇ СТРУКТУРИ КОРОПА ЗА ВИКОРИСТАННЯ МОЛЕКУЛЯРНО-ГЕНЕТИЧНИХ МАРКЕРІВuk_UA
dc.typeBookuk_UA
dc.subject.udc575.22:577:639.3-
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
263 Біотехнологія-2015.doc2.34 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.