Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34742
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУсенко, А.А.-
dc.date.accessioned2018-05-29T13:34:43Z-
dc.date.available2018-05-29T13:34:43Z-
dc.date.issued2018-05-18-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34742-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМолодіжний науковий юридичний форум: [Матеріали міжн. наук.-практ. конф. До дня науки, м. Киїів, НАУ, 18 травня 2018р.] Том 1.- Тернопіль: Вектор, 2018. С. 149-151uk_UA
dc.titleПорядок впровадження системи hazard analysis and critical control points (HACCP) в Україніuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Матеріали I Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Усенко А.А..PDF260.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.