Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34742
Назва: Порядок впровадження системи hazard analysis and critical control points (HACCP) в Україні
Автори: Усенко, А.А.
Дата публікації: 18-тра-2018
Видавництво: Молодіжний науковий юридичний форум: [Матеріали міжн. наук.-практ. конф. До дня науки, м. Киїів, НАУ, 18 травня 2018р.] Том 1.- Тернопіль: Вектор, 2018. С. 149-151
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34742
Розташовується у зібраннях:Матеріали I Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму 2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Усенко А.А..PDF260.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.