Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34106
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРешетняк, Людмила Расулівна-
dc.contributor.authorПирог, Т.П.-
dc.contributor.authorПоводзинський, В.М.-
dc.contributor.authorГрегірчак, Н.М.-
dc.date.accessioned2018-05-08T16:21:04Z-
dc.date.available2018-05-08T16:21:04Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationМікробіологія харчових виробництв : навч. посіб. / Т. П. Пирог, Л. Р. Решетняк, В. М. Поводзинський, Н. М. Грегірчак. - Вінниця : "Нова книга", 2007. - 464 с.uk_UA
dc.identifier.issn978-966-382-095-8-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34106-
dc.description.abstractВикладено історію розвитку мікробіології, будову клітин прокаріотів і еукаріотів, їх філогенетичну систематику, фізіологію росту, основні механізми обміну речовин і перетворення енергії. Наведені закономірності життєдіяльності мікроорганізмів, які використовуються в окремих харчових виробництвах. Показані джерела інфекції та основні контамінуючі мікроорганізми сировини, напівпродуктів та готової продукції. Для студентів, магістрантів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців переробної та харчової промисловості. Изложена история развития микробиологии, строение клеток прокаріот и эукариот, их филогенетическая систематика, физиология роста, основные механизмы обмена веществ и превращения энергии. Представлены закономерности жизнедеятельности микроорганизмов, использующихся в определенных пищевых производствах. Показаны источники инфекции и основные контаминирующие микроорганизмы сырья, полупродуктов и готовой продукции. Для студентов, магистрантов, аспирантов и преподавателей высших учебных заведений, а также специалистов перерабатывающей и пищевой промышленности. The history of microbiology, cell structure of prokaryotes and eukaryotes, their phylogeny systematics, physiology of growth, the basic mechanisms of metabolism and energy transformation are described. Patterns of vital activity of microorganisms used in some food industries are listed. The sources of infection and major microorganisms contaminating the raw materials, intermediate products and end-product, are characterized. Intended for bachelor students, master students, postgraduates, academics, and specialists of processing and food industry.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.subjectпрокаріотиuk_UA
dc.subjectеукаріотиuk_UA
dc.subjectхарчові виробництваuk_UA
dc.titleМікробіологія харчових виробництвuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15-05-3.pdf15.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.