Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34101
Назва: ОСОБЛИВОСТІ СПРИЯННЮ СТІЙКОСТІ ТА ЯКОСТІ НАПОЇВ
Автори: Косоголова, Людмила Олексіївна
Романова, З.М.
Романов, О.С.
Ільченко, Є.Е.
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Косоголова Л.О. Особливості сприянню стійкості та якості напоїв / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, О.С. Романов. - НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА НАНОФАРМАКОЛОГІЇ: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково- практичної конференції, м. Київ, 22-23 жовтня 2015 р., Національний авіаційний університет. – 2015. – С. 98 – 99.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34101
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2015 Тези Новітні досягнення біотехнології Косоголова 98.pdf52.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.