Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34100
Назва: Використання екстракту кульбаби лікарської для профілактично- лікувальних цілей обслуговуючого персоналу авіаліній
Автори: Косоголова, Людмила Олексіївна
Яблонська, Катерина Миколаївна
Кривутенко, І.С.
Поліщук, Б.В.
Ключові слова: ферментований напій
біологічно активні речовини
рослинна сировина
кульбаба лікарська
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Косоголова Л.О. Використання екстракту кульбаби лікарської для профілактично- лікувальних цілей обслуговуючого персоналу авіаліній / Л.О. Косоголова, К.М. Яблонська, І.С. Кривутенко та ін. - Матеріали ХІІІ Міжнародної науково-технічної конференції «АВІА-2017», 19-21 квітня 2017 року, Київ. – С. 25.13– 25.17.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуті вплив біологічно активних речовин рослинного походження на якість ферментованих напоїв. Визначено оптимальні умови екстракції, при яких відбувається найкраще виділення біологічно активних речовин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34100
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Косоголова AVIA_2017.pdf1.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.