Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34089
Title: Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок
Authors: Косоголова, Людмила Олексіївна
Чоповська, А.О.
Keywords: ферментований напій
моркв’яні та бурякові вичавки
дріжджі Saccharomyces cerevisiae
Issue Date: 2015
Citation: Косоголова Л.О. Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок / Л.О. Косоголова, А.О. Чоповська / Проблеми екологічної біотехнології. - 2015. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/8526
Abstract: Досліджено параметри для оптимального вилучення екстрактивних речовин з овочевих вичавок, встановлено оптимальні режими пастеризації для ферментованого напою, досліджено процес ферментації залежно від складу поживного середовища та визначено органолептичні показники готового ферментованого напою «Вітамінний».
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34089
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Косоголова 2015 1 2.pdf277.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.