Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34070
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorРоманова, З.М.-
dc.contributor.authorЛошицький, П.П.-
dc.date.accessioned2018-05-07T08:56:56Z-
dc.date.available2018-05-07T08:56:56Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКосоголова Л.О. Дослідження впливу електромагнітних опромінень радіочастотного діапазону на активацію дріжджових культур / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, П.П. Лошицький // Харчова переробна промисловість. – 2010. –№ 9. – С. 22-24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34070-
dc.description.abstractАналітично та експериментально обґрунтована можливість застосування електромагнітного випромінювання радіочастотного діапазону для активації дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Досліджено вплив електромагнітних опромінень на активність дріжджової культури Saccharomyces cerevisiae Встановлено, що опромінення дріжджів високочастотними та низькочастотними хвилями дозволяє збільшити їх активність.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнизькочастотні хвиліuk_UA
dc.subjectелектромагнітне випромінюванняuk_UA
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.subjectбіологічне середовищеuk_UA
dc.subjectпивоuk_UA
dc.subjectвисокочастотні хвиліuk_UA
dc.subjectнизкочастотные волныuk_UA
dc.titleДослідження впливу електромагнітних опромінень радіочастотного діапазону на активацію дріжджових культурuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Косоголова 2010.docx11.93 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.