Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34070
Назва: Дослідження впливу електромагнітних опромінень радіочастотного діапазону на активацію дріжджових культур
Автори: Косоголова, Людмила Олексіївна
Романова, З.М.
Лошицький, П.П.
Ключові слова: низькочастотні хвилі
електромагнітне випромінювання
дріжджі
біологічне середовище
пиво
високочастотні хвилі
низкочастотные волны
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Косоголова Л.О. Дослідження впливу електромагнітних опромінень радіочастотного діапазону на активацію дріжджових культур / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, П.П. Лошицький // Харчова переробна промисловість. – 2010. –№ 9. – С. 22-24.
Короткий огляд (реферат): Аналітично та експериментально обґрунтована можливість застосування електромагнітного випромінювання радіочастотного діапазону для активації дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Досліджено вплив електромагнітних опромінень на активність дріжджової культури Saccharomyces cerevisiae Встановлено, що опромінення дріжджів високочастотними та низькочастотними хвилями дозволяє збільшити їх активність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34070
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Косоголова 2010.docx11.93 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.