Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/30263
Title: Система вищої освіти України і міжнародний ринок освітніх послуг
Authors: Полухін, Анатолій Васильович
Зарубінська, Ірина Борисівна
Keywords: вища освіта, глобалізація,освітня(академічна) кваліфікація, освітня послуга, Світова організація торгівлі, генеральна угода з торгівлі послугами.
Issue Date: 2014
Publisher: Інститут вищої освіти НАПН України.2014 р.
Citation: У статі розглянуті деякі аспекти функціонування міжнародного ринку освітніх послуг в умовах глобалізації,особливості та місце на цьому ринку системи вищої освіти України, яка має всесвітньо відомі педагогічні та наукові школи. Досліджені наслідки вступу України до Світової організації торгівлі,зокреме ризики та загрози для вітчизняної системи вищої освіти з урахуванням того, що надання освітніх послуг є основним видом діяльності вищих навчальних закладів.
Abstract: У статі розглянуті деякі аспекти функціонування міжнародного ринку освітніх послуг в умовах глобалізації,особливості та місце на цьому ринку системи вищої освіти України, яка має всесвітньо відомі педагогічні та наукові школи. Досліджені наслідки вступу України до Світової організації торгівлі,зокреме ризики та загрози для вітчизняної системи вищої освіти з урахуванням того, що надання освітніх послуг є основним видом діяльності вищих навчальних закладів.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/30263
Appears in Collections:Публікації у наукових виданнях кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Полухін_Стаття_2014_2.PDFСтаття5.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.