Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29885
Title: Пошук перспектив розвитку студентського спорту у відповідності до тенденцій у законотворчості України.
Authors: Орленко, Наталія Анатоліївна
Keywords: дитячо-юнацькі спортивні заклади
соціальні стандарти
державні гарантії
Issue Date: 16-Jun-2017
Publisher: Національний авіаційний університете, 2017
Citation: Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: Матеріали XII міжнародної науково-методичної конференції. За заг. ред. І.І Вржеснєвського. – К.: НАУ, 2017. – С. 88-89.
Abstract: Відповідно до ініціативи громадських організацій України Міністерством молоді та спорту України 23.03.2017 було проведено Колегію Міністерства з питання «Про розвиток фізичної культури та спорту в сільських і селищних територіальних громадах в умовах децентралізації влади». Під час обговорення доповіді основного доповідача виявлено, що регіональний розвиток в любому напрямку та сферах відбувається хаотично і цілком залежить від якості діяльності відповідного міністерства та активності недержавних організацій. Станом на сьогодні Міністерство молоді та спорту України встигло своєчасно вклинитись в заходи забезпечення реформи децентралізації влади з питаннями розвитку сфери фізичної культури і спорту в сільській місцевості та наразі цим Міністерством своєчасно вжито заходів щодо розвитку молодіжної політики в умовах децентралізації влади.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29885
Appears in Collections:Наукові роботи НПП, докторантів та аспірантів кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пошук перспектив розвитку.....pdf219.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.