Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25423
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorРоманова, З.М.-
dc.date.accessioned2017-03-18T15:51:24Z-
dc.date.available2017-03-18T15:51:24Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКосоголова Л.О. Особливості технології напоїв з нетрадиційної сировини / Л.О. Косоголова, З.М. Романова // Проблеми екологічної біотехнології. - 2013. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/4735uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25423-
dc.description.abstractДосліджено склад та властивості полісолодових екстрактів як «основи» для безалкогольного напою, підібрано оптимальні співвідношення полісолодового екстракту, водного екстракту малини і необхідної кількості глюкозно-фруктозного сиропу для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком.uk_UA
dc.description.abstractИсследованы состав и свойства полисолодовых экстрактов как основы для безалкогольного напитка, подобраны оптимальные соотношения полисолодового экстракта, водного экстракта малины и необходимого количества глюкозно-фруктозного сиропа для получения сбалансированного по компонентному составу напитка с гармоничным вкусом.uk_UA
dc.description.abstractThe composition and properties of polymalt extracts as a base for non-alcoholic beverages were investigated. The optical ratios of polymalt extract, raspberry water extract and needed amount of glucose-fructose syrup were selected for obtaining of balanced beverage on components composition with harmonious taste.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсолодовий екстрактuk_UA
dc.subjectводний екстракт малиниuk_UA
dc.subjectстійкістьuk_UA
dc.subjectекстракціяuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.titleОсобливості технології напоїв з нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4735-11934-2-PB.pdf233.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.