Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25423
Назва: Особливості технології напоїв з нетрадиційної сировини
Автори: Косоголова, Людмила Олексіївна
Романова, З.М.
Ключові слова: солодовий екстракт
водний екстракт малини
стійкість
екстракція
фізико-хімічні показники
нетрадиційна сировина
рецептура
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Косоголова Л.О. Особливості технології напоїв з нетрадиційної сировини / Л.О. Косоголова, З.М. Романова // Проблеми екологічної біотехнології. - 2013. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/4735
Короткий огляд (реферат): Досліджено склад та властивості полісолодових екстрактів як «основи» для безалкогольного напою, підібрано оптимальні співвідношення полісолодового екстракту, водного екстракту малини і необхідної кількості глюкозно-фруктозного сиропу для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком.
Исследованы состав и свойства полисолодовых экстрактов как основы для безалкогольного напитка, подобраны оптимальные соотношения полисолодового экстракта, водного экстракта малины и необходимого количества глюкозно-фруктозного сиропа для получения сбалансированного по компонентному составу напитка с гармоничным вкусом.
The composition and properties of polymalt extracts as a base for non-alcoholic beverages were investigated. The optical ratios of polymalt extract, raspberry water extract and needed amount of glucose-fructose syrup were selected for obtaining of balanced beverage on components composition with harmonious taste.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25423
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4735-11934-2-PB.pdf233.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.