Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25290
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ДИКОРОСЛОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ
Автори: Косоголова, Людмила Олексіївна
Романова, З.М.
Арутюнян, Т.В.
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Косоголова Л.О. Особливості технології безалкогольних напоїв з використанням дикорослої ягідної сировини / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, Т.В. Арутюнян // Інтегровані технології та енергозбереження :зб. наук. праць.-Харків: ХДПУ, 2015.- №1.-С.85-91
Короткий огляд (реферат): В работе рассмотрены направления повышения качества безалкогольных напитков, их конкуренто- способности на отечественном рынке путем оптимизации технологии с использованием полупродуктов на основе дикорастущего ягодного сырья.
The paper considers directions of increase the quality of soft drinks, their competitiveness in the domestic market by optimizing technology using intermediates based on wild berries.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25290
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Itte_2015_1_17.pdf491.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.