Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25290
Title: ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ДИКОРОСЛОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ
Authors: Косоголова, Людмила Олексіївна
Романова, З.М.
Арутюнян, Т.В.
Issue Date: 2015
Citation: Косоголова Л.О. Особливості технології безалкогольних напоїв з використанням дикорослої ягідної сировини / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, Т.В. Арутюнян // Інтегровані технології та енергозбереження :зб. наук. праць.-Харків: ХДПУ, 2015.- №1.-С.85-91
Abstract: В работе рассмотрены направления повышения качества безалкогольных напитков, их конкуренто- способности на отечественном рынке путем оптимизации технологии с использованием полупродуктов на основе дикорастущего ягодного сырья.
The paper considers directions of increase the quality of soft drinks, their competitiveness in the domestic market by optimizing technology using intermediates based on wild berries.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25290
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Itte_2015_1_17.pdf491.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.