Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/21677
Title: Органічна хімія: Практикум та контрольні завдання для студентів Інституту заочного та дистанційного навчання (частина 1)
Authors: Кустовська, Антоніна Дмитрівна
Білокопитов, Юрій Васильович
Іванов, Сергій Віталійович
Keywords: органическая химия
практикум
контрольні роботи
Issue Date: 2004
Citation: Органічна хімія — одна з фундаментальних природничих наук. Разом з іншими розділами загальної хімії, а також з фізикою, біологією, математикою вона складає основу знань про матеріальний світ, про його структуру, перетворення, закони і закономірності. Органічна хімія посідає провідне місце в природознавстві не тільки тому, що її сполуки складають основу біологічного життя, а і тому, що завдяки їм людина одержала для своїх потреб паливо, гуму, фарби, клеї, миючі засоби, ліки, одяг, взуття, їжу, речі побуту, праці, відпочинку тощо. Знання з органічної хімії дозволяють студентам Національного авіаційного університету набути не тільки достатнього загальноосвітнього рівня, а й отримати навички, необхідні для опанування майбутньої спеціальності. Особливо це стосується підготовки фахівців з технології палива і вуглецевих матеріалів – однієї з галузей де органічна хімія є базовою дисципліною. Крім того, розуміння основних закономірностей перебігу реакцій та знання властивостей органічних речовин допоможе сучасному інженеру вирішувати екологічні проблеми сьогодення. Контрольні завдання укладені відповідно до навчальної програми дисципліни “Органічна хімія” спеціальності 7.091604 “Хімічна технологія палива і вуглецевих матеріалів”.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/21677
Appears in Collections:Методичні рекомендації та інші навчально-методичні матеріали кафедри хімії і хімічної технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Частина І.docПосібник містить методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни “Органічна хімія”, завдання на контрольну роботу і рекомендації щодо її виконання. Призначений для студентів Інституту заочного та дистанційного навчання напряму 0916 “Хімічна технологія та інженерія”3.52 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.