Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19657
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисюк, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorЗаря, Ігор Вікторович-
dc.date.accessioned2016-05-12T14:59:30Z-
dc.date.available2016-05-12T14:59:30Z-
dc.date.issued2015-09-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19657-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectресторанний бізнес, економічна безпекаuk_UA
dc.titleПІДХОДИ ДО АНАЛІЗУ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття в НУХТ.doc37.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.