Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19657
Назва: ПІДХОДИ ДО АНАЛІЗУ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
Автори: Борисюк, Оксана Анатоліївна
Заря, Ігор Вікторович
Ключові слова: ресторанний бізнес, економічна безпека
Дата публікації: вер-2015
Видавництво: НУХТ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19657
Розташовується у зібраннях:Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття в НУХТ.doc37.5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.