Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19655
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борисюк, Оксана Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-12T14:45:10Z | - |
dc.date.available | 2016-05-12T14:45:10Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19655 | - |
dc.description | In the article the main problems and peculiarities of innovation activity of enterprises in the restaurant industry; distinguishes functional level innovation cycles in certain types of business restaurant business engaged in providing food services to foreign tourists. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розкриваються основні проблеми та особливості впровадження інновацій в діяльність підприємств ресторанного господарства; виокремлюються функціональні рівні інноваційних циклів в певних типах підприємств ресторанного господарства, що задіяні в наданні послуг харчування іноземним туристам. | uk_UA |
dc.publisher | Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Географія і сучасність: зб. наук. праць;33 | - |
dc.subject | ресторанне господарство, функції ресторанного господарства, тип підприємства ресторанного господарства, інновації, функціональні рівні інноваційних циклів | uk_UA |
dc.title | ІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ В КОНКУРЕНТНИХ РЕАЛІЯХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk_UA |
dc.title.alternative | INNOVATIVE TRENDS IN COMPETITIVE REALITIES RESTAURANTS | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Інноваційні тренди.doc | Основна стаття | 242.5 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.