Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19655
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисюк, Оксана Анатоліївна-
dc.date.accessioned2016-05-12T14:45:10Z-
dc.date.available2016-05-12T14:45:10Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19655-
dc.descriptionIn the article the main problems and peculiarities of innovation activity of enterprises in the restaurant industry; distinguishes functional level innovation cycles in certain types of business restaurant business engaged in providing food services to foreign tourists.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розкриваються основні проблеми та особливості впровадження інновацій в діяльність підприємств ресторанного господарства; виокремлюються функціональні рівні інноваційних циклів в певних типах підприємств ресторанного господарства, що задіяні в наданні послуг харчування іноземним туристам.uk_UA
dc.publisherВид-во НПУ ім. М. П. Драгомановаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesГеографія і сучасність: зб. наук. праць;33-
dc.subjectресторанне господарство, функції ресторанного господарства, тип підприємства ресторанного господарства, інновації, функціональні рівні інноваційних циклівuk_UA
dc.titleІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ В КОНКУРЕНТНИХ РЕАЛІЯХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.title.alternativeINNOVATIVE TRENDS IN COMPETITIVE REALITIES RESTAURANTSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інноваційні тренди.docОсновна стаття242.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.