Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19655
Назва: | ІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ В КОНКУРЕНТНИХ РЕАЛІЯХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
Інші назви: | INNOVATIVE TRENDS IN COMPETITIVE REALITIES RESTAURANTS |
Автори: | Борисюк, Оксана Анатоліївна |
Ключові слова: | ресторанне господарство, функції ресторанного господарства, тип підприємства ресторанного господарства, інновації, функціональні рівні інноваційних циклів |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова |
Серія/номер: | Географія і сучасність: зб. наук. праць;33 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розкриваються основні проблеми та особливості впровадження інновацій в діяльність підприємств ресторанного господарства; виокремлюються функціональні рівні інноваційних циклів в певних типах підприємств ресторанного господарства, що задіяні в наданні послуг харчування іноземним туристам. |
Опис: | In the article the main problems and peculiarities of innovation activity of enterprises in the restaurant industry; distinguishes functional level innovation cycles in certain types of business restaurant business engaged in providing food services to foreign tourists. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19655 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інноваційні тренди.doc | Основна стаття | 242.5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.