Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19655
Название: ІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ В КОНКУРЕНТНИХ РЕАЛІЯХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Другие названия: INNOVATIVE TRENDS IN COMPETITIVE REALITIES RESTAURANTS
Авторы: Борисюк, Оксана Анатоліївна
Ключевые слова: ресторанне господарство, функції ресторанного господарства, тип підприємства ресторанного господарства, інновації, функціональні рівні інноваційних циклів
Дата публикации: 2015
Издательство: Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова
Серия/номер: Географія і сучасність: зб. наук. праць;33
Краткий осмотр (реферат): У статті розкриваються основні проблеми та особливості впровадження інновацій в діяльність підприємств ресторанного господарства; виокремлюються функціональні рівні інноваційних циклів в певних типах підприємств ресторанного господарства, що задіяні в наданні послуг харчування іноземним туристам.
Описание: In the article the main problems and peculiarities of innovation activity of enterprises in the restaurant industry; distinguishes functional level innovation cycles in certain types of business restaurant business engaged in providing food services to foreign tourists.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19655
Располагается в коллекциях:Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Інноваційні тренди.docОсновна стаття242.5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.