Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19655
Название: | ІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ В КОНКУРЕНТНИХ РЕАЛІЯХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
Другие названия: | INNOVATIVE TRENDS IN COMPETITIVE REALITIES RESTAURANTS |
Авторы: | Борисюк, Оксана Анатоліївна |
Ключевые слова: | ресторанне господарство, функції ресторанного господарства, тип підприємства ресторанного господарства, інновації, функціональні рівні інноваційних циклів |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова |
Серия/номер: | Географія і сучасність: зб. наук. праць;33 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті розкриваються основні проблеми та особливості впровадження інновацій в діяльність підприємств ресторанного господарства; виокремлюються функціональні рівні інноваційних циклів в певних типах підприємств ресторанного господарства, що задіяні в наданні послуг харчування іноземним туристам. |
Описание: | In the article the main problems and peculiarities of innovation activity of enterprises in the restaurant industry; distinguishes functional level innovation cycles in certain types of business restaurant business engaged in providing food services to foreign tourists. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19655 |
Располагается в коллекциях: | Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інноваційні тренди.doc | Основна стаття | 242.5 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.