Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19655
Title: ІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ В КОНКУРЕНТНИХ РЕАЛІЯХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Other Titles: INNOVATIVE TRENDS IN COMPETITIVE REALITIES RESTAURANTS
Authors: Борисюк, Оксана Анатоліївна
Keywords: ресторанне господарство, функції ресторанного господарства, тип підприємства ресторанного господарства, інновації, функціональні рівні інноваційних циклів
Issue Date: 2015
Publisher: Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова
Series/Report no.: Географія і сучасність: зб. наук. праць;33
Abstract: У статті розкриваються основні проблеми та особливості впровадження інновацій в діяльність підприємств ресторанного господарства; виокремлюються функціональні рівні інноваційних циклів в певних типах підприємств ресторанного господарства, що задіяні в наданні послуг харчування іноземним туристам.
Description: In the article the main problems and peculiarities of innovation activity of enterprises in the restaurant industry; distinguishes functional level innovation cycles in certain types of business restaurant business engaged in providing food services to foreign tourists.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19655
Appears in Collections:Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інноваційні тренди.docОсновна стаття242.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.