Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/17144
Title: Співпраця з населенням як механізм зниження юридичних ризиків в службово-бойовій діяльності органів внутрішніх справ України (адміністративно-правовий аспект)
Authors: Беззубов, Дмитро Олександрович
Keywords: Органи внутрішніх справ
службово-бойова діяльність
Issue Date: 2009
Citation: Беззубов Д. О. Співпраця з населенням як механізм зниження юридичних ризиків в службово-бойовій діяльності органів внутрішніх справ України (адміністративно-правовий аспект) / Д. О. Беззубов // Вісн. акад. праці і соц. відносин. – К. : АПСВ. – 2009. – № 5. – С. 50–56.
Abstract: В статті визначається поняття службово-бойової діяльності співробітників органів внутрішніх справ в аспекті їх ризиконосійності. Подається визначення юридичного ризику та поняття механізму зниження , складові та джерела утворення юридичного ризику.Розкривається прикладна сутність, досліджується роль і місце юридичного ризику при здійсненні службово-бойової діяльності співробітниками ОВС. Визначаються основні напрямки взаємодії населення і ОВС в аспекті зниження юридичних ризиків. Пропонуються практичні ракурси механізмів зниження юридичних ризиків при співпраці міліції і населення.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/17144
Appears in Collections:Наукові статті кафедри господарського, повітряного та космічного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Беззубов Д.О..rtf153.59 kBRTFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.