Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/14872
Назва: Господарсько-правове забезпечення якості харчової продукції
Автори: Грибчук, Л. М.
Ключові слова: Харчова продукція
якість
Дата публікації: 21-тра-2015
Бібліографічний опис: Грибчук Л. М. Господарсько-правове забезпечення якості харчової продукції // Інновації в юридичній освіті: Всеукраїнська науково-практична конференція до Дня науки, Київ, Національний авіаційний університет, 21 травня 2015 р.: тези доповіді – К., 2015. – Т. ІІ. – С.226-228.
Короткий огляд (реферат): Тези автора присвячені аналізу господарсько-правового забезпечення якості харчової продукції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/14872
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів кафедри господарського, повітряного та космічного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грибчук.pdf234.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.