Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11609
Назва: Traditions of food at fairs of Ukraine in second half XIX - the beginning of XX century.
Автори: Юрченко, Віталіна Олександрівна
Ключові слова: fair
Дата публікації: 2009
Короткий огляд (реферат): In the article the features of sale at fair of foodstuff, their division into categories according to a place and a way of manufacturing are considered. The description of exhibition sweets and drinks also are shown.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11609
Розташовується у зібраннях:Наукові статті викладачів кафедри історії та документознавства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття В.О. Юрченко.docОсновна стаття101 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.