Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11152
Назва: Спосіб виробництва етилового спирту із цукровмісної сировини
Автори: Решетняк, Людмила Расулівна
Тодосійчук, Сергій Романович
Швець, Віктор Миколайович
Решетняк, Ірина Сергіївна
Тодосійчук, Тетяна Сергіївна
Ключові слова: етиловий спирт
цукровмісна сировина
дріжджі Saccharomyces cerevisiae рас Я, В, V-30
пивні дріжджі Saccharomyces carlbergensis рас11, F, 8а(M), P
Дата публікації: 18-гру-2003
Видавництво: Державний Департамент Інтелектуальної Власності
Бібліографічний опис: Пат. 69971 Україна, МПК 7 С12N1/16. Спосіб виробництва етилового спирту із цукровмісної сировини / Решетняк Л. Р.; заявник і патентовласник Держ. департ. інтел. власності. - №u20031211878; заявл. 18.12.03; опубл. 15.09.04, Бюл. №9, 2004 р.
Короткий огляд (реферат): 1. Спосіб виробництва етилового спирту із цукровмісної сировини, що передбачає приготування поживного середовища, чистої культури дріжджів і зброджування сусла, який відрізняється тим, що зброджування сусла здійснюють сумішшю спиртових і пивних рас дріжджів. 2. Спосіб за п.1, який відрізняється тим, що застосовують спиртові дріжджі Saccharomyces cerevisiae рас Я, В, V-30 і пивні дріжджі Saccharomyces carlbergensis рас11, F, 8а(M), P. 3. Спосіб за пп. 1, 2, який відрізняється тим, що пивні дріжджі направляють в 5, 6 або 7 бродильний апарат в кількості від 10 до 30% від загального об'єму виробничих дріжджів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11152
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Решетняк patent 2.pdfОсновна стаття788.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.