Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11152
Назва: | Спосіб виробництва етилового спирту із цукровмісної сировини |
Автори: | Решетняк, Людмила Расулівна Тодосійчук, Сергій Романович Швець, Віктор Миколайович Решетняк, Ірина Сергіївна Тодосійчук, Тетяна Сергіївна |
Ключові слова: | етиловий спирт цукровмісна сировина дріжджі Saccharomyces cerevisiae рас Я, В, V-30 пивні дріжджі Saccharomyces carlbergensis рас11, F, 8а(M), P |
Дата публікації: | 18-гру-2003 |
Видавництво: | Державний Департамент Інтелектуальної Власності |
Бібліографічний опис: | Пат. 69971 Україна, МПК 7 С12N1/16. Спосіб виробництва етилового спирту із цукровмісної сировини / Решетняк Л. Р.; заявник і патентовласник Держ. департ. інтел. власності. - №u20031211878; заявл. 18.12.03; опубл. 15.09.04, Бюл. №9, 2004 р. |
Короткий огляд (реферат): | 1. Спосіб виробництва етилового спирту із цукровмісної сировини, що передбачає приготування поживного середовища, чистої культури дріжджів і зброджування сусла, який відрізняється тим, що зброджування сусла здійснюють сумішшю спиртових і пивних рас дріжджів. 2. Спосіб за п.1, який відрізняється тим, що застосовують спиртові дріжджі Saccharomyces cerevisiae рас Я, В, V-30 і пивні дріжджі Saccharomyces carlbergensis рас11, F, 8а(M), P. 3. Спосіб за пп. 1, 2, який відрізняється тим, що пивні дріжджі направляють в 5, 6 або 7 бродильний апарат в кількості від 10 до 30% від загального об'єму виробничих дріжджів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11152 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Решетняк patent 2.pdf | Основна стаття | 788.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.