Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11151
Назва: | Спосіб одержання дифузійного соку |
Автори: | Ліпєц, Антон Адамович Гусятинська, Наталія Альфредівна Решетняк, Людмила Расулівна Решетняк, Ірина Сергіївна Коровко, Світлана Миколаївна |
Ключові слова: | дифузійний сік бурякова стружка дезінфектат кормові антибіотики |
Дата публікації: | 25-гру-2003 |
Видавництво: | Державний Департамент Інтелектуальної Власності |
Бібліографічний опис: | Пат. 70735 А Україна, МПК (2003) С13D1/00. Спосіб одержання дифузійного соку / Ліпєц А. А.; заявник і патентовласник Держ. департ. інтел. власності. - №u20031212462; заявл. 25.12.03; опубл. 15.10.04, Бюл. №10, 2004 р. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання дифузійного соку, що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим, що як дезінфектат використовуюють кормові антибіотики в кількості 2-3 кг/100 т перероблених буряків. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11151 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Решетняк patent 1.pdf | Основна стаття | 558.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.