Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11151
Назва: Спосіб одержання дифузійного соку
Автори: Ліпєц, Антон Адамович
Гусятинська, Наталія Альфредівна
Решетняк, Людмила Расулівна
Решетняк, Ірина Сергіївна
Коровко, Світлана Миколаївна
Ключові слова: дифузійний сік
бурякова стружка
дезінфектат
кормові антибіотики
Дата публікації: 25-гру-2003
Видавництво: Державний Департамент Інтелектуальної Власності
Бібліографічний опис: Пат. 70735 А Україна, МПК (2003) С13D1/00. Спосіб одержання дифузійного соку / Ліпєц А. А.; заявник і патентовласник Держ. департ. інтел. власності. - №u20031212462; заявл. 25.12.03; опубл. 15.10.04, Бюл. №10, 2004 р.
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання дифузійного соку, що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим, що як дезінфектат використовуюють кормові антибіотики в кількості 2-3 кг/100 т перероблених буряків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11151
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Решетняк patent 1.pdfОсновна стаття558.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.