Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11151
Название: Спосіб одержання дифузійного соку
Авторы: Ліпєц, Антон Адамович
Гусятинська, Наталія Альфредівна
Решетняк, Людмила Расулівна
Решетняк, Ірина Сергіївна
Коровко, Світлана Миколаївна
Ключевые слова: дифузійний сік
бурякова стружка
дезінфектат
кормові антибіотики
Дата публикации: 25-дек-2003
Издательство: Державний Департамент Інтелектуальної Власності
Библиографическое описание: Пат. 70735 А Україна, МПК (2003) С13D1/00. Спосіб одержання дифузійного соку / Ліпєц А. А.; заявник і патентовласник Держ. департ. інтел. власності. - №u20031212462; заявл. 25.12.03; опубл. 15.10.04, Бюл. №10, 2004 р.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб одержання дифузійного соку, що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим, що як дезінфектат використовуюють кормові антибіотики в кількості 2-3 кг/100 т перероблених буряків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11151
Располагается в коллекциях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Решетняк patent 1.pdfОсновна стаття558.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.