Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11151
Title: Спосіб одержання дифузійного соку
Authors: Ліпєц, Антон Адамович
Гусятинська, Наталія Альфредівна
Решетняк, Людмила Расулівна
Решетняк, Ірина Сергіївна
Коровко, Світлана Миколаївна
Keywords: дифузійний сік
бурякова стружка
дезінфектат
кормові антибіотики
Issue Date: 25-Dec-2003
Publisher: Державний Департамент Інтелектуальної Власності
Citation: Пат. 70735 А Україна, МПК (2003) С13D1/00. Спосіб одержання дифузійного соку / Ліпєц А. А.; заявник і патентовласник Держ. департ. інтел. власності. - №u20031212462; заявл. 25.12.03; опубл. 15.10.04, Бюл. №10, 2004 р.
Abstract: Спосіб одержання дифузійного соку, що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим, що як дезінфектат використовуюють кормові антибіотики в кількості 2-3 кг/100 т перероблених буряків.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11151
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Решетняк patent 1.pdfОсновна стаття558.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.