Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65226
Назва: Дизайн готельно-ресторанного комплексу
Автори: Племенник, Ірина Василівна
Ключові слова: кваліфікаційна робота
еко-стиль
готельно-ресторанний комплекс
інтер`єр
середовище
простір
Дата публікації: 2024
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Племенник І.В. Дизайн готельно-ресторанного комплексу. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 63 с.
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день будівництво готелів в еко-стилі в Україні має велике значення, оскільки відповідає глобальній тенденції до сталого розвитку та екологічної відповідальності. Будівництво еко-готелів має ряд переваг, такі як економія електроенергії, позитивне позиціонування на ринку, збереження природних ресурсів. Цей напрямок відповідає тенденціям сталого розвитку та сприяє підвищенню екологічної свідомості та відповідальності.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к. архітектури., доцент Гнатюк Лілія Романівна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65226
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Племенник Ірина Василівна.pdf11.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.