Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65218
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рогальчук, Владислав Богданович | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-16T07:34:51Z | - |
dc.date.available | 2024-08-16T07:34:51Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Рогальчук В.Б. Дизайн інтер'єру ресторанного комплексу. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 58 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65218 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: д. мистецтвознавства., професор Михайлова Рада Дмитрівна | uk_UA |
dc.description.abstract | Дизайн інтер’єрів сучасних закладів харчування були і залишаються актуальною темою. Людина потребує щоденного харчування, перепочинку, фізичного, інтелектуального, морального й трудового розвантаження, відповідного до її індивідуальних особливостей, що може отримати у ресторанному комплексі. Інтер’єр, створений в закладі харчування, а саме ресторані, має бути комфортним, затишним, естетичним, щоби позитивно впливати на людину, адже оточуюче середовище, інтер’єр, впливає на працездатність та успішні трудові результати. Важливість зазначених постулатів високо оцінюють у світі. Багато ресторанних закладів Європи та Америки отримували нагороди за високі показники інтер’єрів. В Україні запровадження таких тенденцій щодо покращення інтер’єрів ресторанних комплексів часто знаходиться на недостатньому рівні. Для кожного типу приміщення існують пріоритетні стилі, котрі найкраще вписуються в той чи інший інтер’єр. Однією із дієвих сучасних тенденцій формування середовища ресторану є концепція «зручність‐затишок‐естетичність», що суттєво позначилася на їхньому дизайні. У світовому масштабі галузь ресторанного бізнесу, яка динамічно розвивається, нині потребує появи нових оригінальних альтернативних просторів, які можуть поєднати місце для роботи, навчання та відпочинку у затишній атмосфері. Саме така ідея стала основою для створення простору ресторану та його сучасного інтер’єру. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | дизайн інтер'єру | uk_UA |
dc.subject | внутрішній простір ресторанного закладу | uk_UA |
dc.subject | проектне рішення | uk_UA |
dc.subject | середовище | uk_UA |
dc.subject | споруда | uk_UA |
dc.title | Дизайн інтер'єру ресторанного комплексу | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Рогальчук Владислав Богданович.pdf | 20.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.