Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65218
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРогальчук, Владислав Богданович-
dc.date.accessioned2024-08-16T07:34:51Z-
dc.date.available2024-08-16T07:34:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРогальчук В.Б. Дизайн інтер'єру ресторанного комплексу. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65218-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: д. мистецтвознавства., професор Михайлова Рада Дмитрівнаuk_UA
dc.description.abstractДизайн інтер’єрів сучасних закладів харчування були і залишаються актуальною темою. Людина  потребує щоденного харчування, перепочинку, фізичного, інтелектуального, морального й трудового розвантаження,  відповідного до її індивідуальних особливостей, що може отримати у ресторанному комплексі. Інтер’єр,  створений в закладі харчування, а саме ресторані, має бути  комфортним, затишним, естетичним, щоби позитивно впливати на людину, адже оточуюче середовище, інтер’єр, впливає на працездатність та успішні трудові результати.  Важливість зазначених постулатів високо оцінюють у світі. Багато ресторанних закладів Європи та Америки отримували нагороди за високі показники інтер’єрів. В Україні запровадження таких тенденцій щодо покращення інтер’єрів ресторанних комплексів  часто знаходиться на недостатньому рівні. Для кожного типу приміщення існують пріоритетні стилі, котрі найкраще вписуються в той чи інший інтер’єр. Однією із дієвих сучасних тенденцій формування середовища ресторану є концепція «зручність‐затишок‐естетичність», що суттєво позначилася на їхньому дизайні. У світовому масштабі галузь ресторанного бізнесу, яка динамічно розвивається, нині потребує появи нових оригінальних альтернативних просторів, які можуть поєднати місце для роботи, навчання та відпочинку у затишній атмосфері. Саме така ідея стала основою для створення простору ресторану та його сучасного інтер’єру.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectдизайн інтер'єруuk_UA
dc.subjectвнутрішній простір ресторанного закладуuk_UA
dc.subjectпроектне рішенняuk_UA
dc.subjectсередовищеuk_UA
dc.subjectспорудаuk_UA
dc.titleДизайн інтер'єру ресторанного комплексуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рогальчук Владислав Богданович.pdf20.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.