Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65195
Title: Дизайн готельно-ресторанного комплексу при аеровокзалі
Authors: Балабуха, Анастасія Анатоліївна
Keywords: кваліфікаційна робота
стиль
мінімалізм
еко
аеровокзал
аеропорт
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Балабуха А.А. Дизайн готельно-ресторанного комплексу при аеровокзалі. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 69 с.
Abstract: Розробка та удосконаленні аеровокзалів з урахуваннями новітніх технологій та запитів людей. Урахувати ергономіку та планувальні і дизайнерські рішення. Вдосконалити тему та надати нові ідеї.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к. іст. наук., доктор мистецтвознавства Михайлова Рада Дмитрівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65195
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Балабуха Анастасія Анатоліївна.pdf12.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.