Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65030
Назва: | Особливості харчування у дітей підліткового віку |
Автори: | Васьківська, Дар'я Бутинкевич, Аліна |
Ключові слова: | здорова їжа джерела енергії правильне харчування макроелементи харчові джерела спортивні напої |
Дата публікації: | 2-кві-2024 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Васьківська Д., Бутинкевич А. Особливості харчування у дітей підліткового віку // ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: [у 2-х т.]. – Т. 2 (м. Київ, 02-05 квітня 2024 р.). Національний авіаційний університет. – К.: НАУ, 2024. – С. 437 - 438. |
Короткий огляд (реферат): | На думку дієтологів, сучасний школяр або студент повинен харчуватися не менше чотирьох разів на день і обов’язково мати гарячі страви на сніданок, обід і вечір. Підлітковому ресурсу молока, сиру і кисломолочні продукти (джерела кальцію і білка). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65030 |
Розташовується у зібраннях: | Політ. Фізичне виховання в умовах сучасності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
33. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ У ДІТЕЙ ПІДЛІТКОВОГО ВІКУ.pdf | 519.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.