Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65030
Назва: Особливості харчування у дітей підліткового віку
Автори: Васьківська, Дар'я
Бутинкевич, Аліна
Ключові слова: здорова їжа
джерела енергії
правильне харчування
макроелементи
харчові джерела
спортивні напої
Дата публікації: 2-кві-2024
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Васьківська Д., Бутинкевич А. Особливості харчування у дітей підліткового віку // ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: [у 2-х т.]. – Т. 2 (м. Київ, 02-05 квітня 2024 р.). Національний авіаційний університет. – К.: НАУ, 2024. – С. 437 - 438.
Короткий огляд (реферат): На думку дієтологів, сучасний школяр або студент повинен харчуватися не менше чотирьох разів на день і обов’язково мати гарячі страви на сніданок, обід і вечір. Підлітковому ресурсу молока, сиру і кисломолочні продукти (джерела кальцію і білка).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65030
Розташовується у зібраннях:Політ. Фізичне виховання в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
33. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ У ДІТЕЙ ПІДЛІТКОВОГО ВІКУ.pdf519.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.