Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64706
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСамусь, Іванна Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-07-09T13:03:41Z-
dc.date.available2024-07-09T13:03:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСамусь І. С. Створення коцепції просування стартап проєкту в галузі ресторанного бізнесу. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика", ОПП "Реклама і зв'язки з громадськістю" - Національний авіаційний університет. - Київ. 2024. - 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64706-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарію університету". Керівник кваліфікаційної роботи: кандидатка історичних наук Кулинич О. І.uk_UA
dc.description.abstractВ Україні, як і в закордонних країнах, підтримка стартап-руху є одним із визначальних інструментів розвитку інноваційного підприємництва. При цьому, для ефективного просування стартап проєктів необхідні глибокий аналіз поточної ситуації, дослідження інформації про сутність даного поняття, вивчення досвіду успішно реалізованих стартапів, наявність екосистеми стартапів, яка здатна допомогти ініціативним командам розвивати та реалізувати свої стартап-ідеї.uk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectрекламна кампаніяuk_UA
dc.subjectпросуванняuk_UA
dc.subjectкреативністьuk_UA
dc.subjectсоціальні мережіuk_UA
dc.titleСтворення коцепції просування стартап проєкту в галузі ресторанного бізнесуuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФМВ_2024_061_Самусь І.С.pdfКваліфікаційна робота2.08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.