Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64706
Название: Створення коцепції просування стартап проєкту в галузі ресторанного бізнесу
Авторы: Самусь, Іванна Сергіївна
Ключевые слова: кваліфікаційна робота
стратегія
рекламна кампанія
просування
креативність
соціальні мережі
Дата публикации: 2024
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Самусь І. С. Створення коцепції просування стартап проєкту в галузі ресторанного бізнесу. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика", ОПП "Реклама і зв'язки з громадськістю" - Національний авіаційний університет. - Київ. 2024. - 72 с.
Краткий осмотр (реферат): В Україні, як і в закордонних країнах, підтримка стартап-руху є одним із визначальних інструментів розвитку інноваційного підприємництва. При цьому, для ефективного просування стартап проєктів необхідні глибокий аналіз поточної ситуації, дослідження інформації про сутність даного поняття, вивчення досвіду успішно реалізованих стартапів, наявність екосистеми стартапів, яка здатна допомогти ініціативним командам розвивати та реалізувати свої стартап-ідеї.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарію університету". Керівник кваліфікаційної роботи: кандидатка історичних наук Кулинич О. І.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64706
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФМВ_2024_061_Самусь І.С.pdfКваліфікаційна робота2.08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.