Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64231
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМирбабаєва, Карина Олегівна-
dc.date.accessioned2024-06-19T08:18:21Z-
dc.date.available2024-06-19T08:18:21Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationМирбабаєва К. О. Створення ютуб-каналу «Антисуржикологія» про чистоту української мови. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. - 59с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64231-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент Васильченко В’ячеслав Миколайовичuk_UA
dc.description.abstractЮтуб – популярний відеохостинг та соціальна мережа – це цінний ресурс для інформації та культурного розвитку. Канал «Антисуржикологія» сприяє розвитку української мови та культури, пропонуючи глядачам цікавий та інформативний контент. Метою каналу є об'єднати українців, які прагнуть зберегти та розвивати свою мову та культуру. Контент каналу допоможе аудиторії з різних регіонів України спілкуватися один з одним, ділитися своїми знаннями та досвідом, а також обговорювати важливі питання, пов'язані з українською мовою та культурою.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectсоціальна мережаuk_UA
dc.subjectютубuk_UA
dc.subjectвідеохостингuk_UA
dc.subjectукраїнська моваuk_UA
dc.titleСтворення ютуб-каналу «Антисуржикологія» про чистоту української мовиuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бакалаврська Мирбабаєва.pdfкваліфікаційна робота1.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.