Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63666
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДоронін, Євген Володимирович-
dc.contributor.authorФедина, Василь Петрович-
dc.date.accessioned2024-06-05T11:03:10Z-
dc.date.available2024-06-05T11:03:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДоронін Є. В., Федина В. П. Досконалення системи охорони праці при виробництві борошна // Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції «Захист населення, територій та об'єктів критичної інфраструктури – освіта, наука, практика»: НАУ, Київ, Україна, Лечче, Італія, 23 - 24 травня 2024 року – С.32.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63666-
dc.descriptionСписок літератури 1. НПАОП 15.0-01:2017. Правила охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання та переробки зерна. Наказ Міністерства соціальної політики України 20.09.2017 № 1504. Зареєстровано в Міністерствіюстиції України 23 жовтня 2017 р.за № 1288/31156. URL:https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1288-17#Text (Звернення 17.04.2024 р.)uk_UA
dc.description.abstractМетою доповіді є визначення небезпечних та шкідливих чинників на робочих місцях та відхилення їх від діючих нормативних документів з питань охорони праці та розробка заходів, що дозволять ліквідувати усі розбіжності з вимогами норм та створити умови праці, що забезпечують можливість знизити ризик виникнення професійних захворювань. В доповіді наводяться результати досліджень параметрів робочої зони при виробництві борошна на усіх ділянках технології.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectризикuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectцивільний захистuk_UA
dc.subjectохорона праціuk_UA
dc.titleДосконалення системи охорони праці при виробництві борошнаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій кафедри цивільної та промислової безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+Fedyna.pdf156.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.