Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60190
Назва: | Аналіз маркетингової діяльності та напрямки її вдосконалення підприємства-виробника морозива (на прикладі ТМ "Рудь" АТ "Житомирський маслозавод") |
Автори: | Маня, Ольга Вячеславівна |
Ключові слова: | маркетинг маркетингові інструменти діджиталізація інтернет-маркетинг тренд брендинг бренд-менеджмент дипломна робота |
Дата публікації: | 20-чер-2023 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Короткий огляд (реферат): | Висока конкуренція на ринку серед вітчизняних та зарубіжних виробників, карантинні заходи, спричинені пандемією COVID-19, фінансово-економічна нестабільність в країні та повномасштабне російське вторгнення формують умови перегляду маркетингового підходу та інструментів сучасними підприємствами. Актуальною залишається проблема здійснення ефективної маркетингової політики в умовах обмежених ресурсів, а відсутність раціонального використання ускладнює процес конкурентоспроможності на ринку. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне обґрунтування і розробка практичних рекомендацій формування системи управління маркетинговою діяльністю для ТМ «Рудь». Об’єктом дослідження є процес маркетингової діяльності ТМ «Рудь» АТ "Житомирський маслозавод" на ринку морозива, а предметом – чинники та напрями формування та реалізації комплексу маркетингу ТМ «Рудь». |
Опис: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60190 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маня_дипломна_робота.pdf | Дипломна робота | 1.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.