Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59958
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСеферова, Юлія Вікторівна-
dc.date.accessioned2023-06-28T11:43:51Z-
dc.date.available2023-06-28T11:43:51Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationСеферова Ю. В. Створення гастрономічного інстаграм-блогу «Смакота». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 53с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59958-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент Васильченко В’ячеслав Миколайовичuk_UA
dc.description.abstractСучасна фуд-журналістика розвивається і в онлайн-медіасередовищі. Більшість інтернет-ресурсів, присвячених цій темі, пройшли шлях від пасивної подачі матеріалу до інтерактивної, націленої на взаємодію з користувачем. Журнал-блог «Смакота» ‒ це інстаграм-сторінка, яка створена з метою познайомити читачів з гастрономічними аспектами країн світу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectсоціальні мережіuk_UA
dc.subjectінстаграмuk_UA
dc.subjectфуд-журналістикаuk_UA
dc.titleСтворення гастрономічного інстаграм-блогу «Смакота»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом Сеферова.pdfкваліфікаційна робота924.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.