Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55028
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Субот, Тетяна Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-13T04:54:05Z | - |
dc.date.available | 2022-06-13T04:54:05Z | - |
dc.date.issued | 2022-06 | - |
dc.identifier.citation | Субот Т.П. Діджиталізація ресторанного бізнесу . - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 77 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55028 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Борисюк Оксана Анатоліївна | uk_UA |
dc.description.abstract | Дипломна робота присвячена вивченню загальних теоретичних та практичних засад, а також практичного досвіду діджиталізації на базі підприємств (закладів) ресторанного господарства України та інших країни світу, виявлення практичних проблем діджиталізації ресторанного бізнесу, аналіз та прогнозування перспектив глобальної діджиталізації ресторанного бізнесу в Україні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | діджиталізація ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | автоматизація ресторанів | uk_UA |
dc.subject | туристична інфраструктура | uk_UA |
dc.title | Діджиталізація ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2022_242_Субот.pdf | 1.88 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.