Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54330
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Саладіс, Інна Владиславівна | uk_UA |
dc.date.accessioned | 2022-02-05T14:10:15Z | - |
dc.date.available | 2022-02-05T14:10:15Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.identifier.citation | Саладіс І.В. Комунікативна роль інституту туризму в сучасному суспільстві. – Кваліфікаційна магістерська робота на правах рукопису.- НАУ. Київ. 2021 р. - 98 с., | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54330 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу ректора від 25.05.2021р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник: к.філос.н., доцент Абисова М.А. | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі уточнено специфіку туризму як соціального інституту в контексті процесу його становлення; проаналізовано специфічні форми комунікації у діяльності соціального інституту туризму; з’ясовано проблемне поле комунікативних процесів міжнародного та внутрішнього туризму; проведено аналіз потенціалу туризму у реалізації Цілей сталого розвитку; розкрито потенціал внутрішнього туризму для виведення України на траєкторію сталого розвитку; показано, що брендинг — ефективний комунікативний механізм підвищення привабливості туристської дестинації в умовах реалізації Цілей сталого розвитку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | інститут туризму | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.title | Комунікативна роль інституту туризму в сучасному суспільстві | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри філософії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cаладіс кваліфікаційна робота.pdf | Кваліфікаційна робота | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.