Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45887
Title: | Процеси управління якістю харчових продуктів |
Authors: | Білька, Аліна Андріївна |
Keywords: | система менеджменту якості дипломна робота |
Issue Date: | Dec-2020 |
Abstract: | Розроблено пропозиції щодо формувння комплексного показника якості для оцінювання безпеки харчових продуктів. Структура такого комплексного показника базується на врахуванні часткових одиничних показників по групам небезпек зі своїми ваговими коефіцієнтами і розраховується у вигляді середньозваженого арифметичного або середньозваженого геометричного часткових одиничних показників. Наведено приклад розрахунку комплексного показника якості, який характеризує безпечність споживання продуктів у відносній формі по відношенню до продуктів, тієї ж групи. |
Description: | Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач Семак Інна Вікторівна |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45887 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри прикладної механіки та інженерії матеріалів, стандартизації та сертифікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АКФ_2020_152_Білька А.А..pdf | Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач Семак Інна Вікторівна | 2.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.