Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45887
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білька, Аліна Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-09T23:16:09Z | - |
dc.date.available | 2021-02-09T23:16:09Z | - |
dc.date.issued | 2020-12 | - |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45887 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач Семак Інна Вікторівна | uk_UA |
dc.description.abstract | Розроблено пропозиції щодо формувння комплексного показника якості для оцінювання безпеки харчових продуктів. Структура такого комплексного показника базується на врахуванні часткових одиничних показників по групам небезпек зі своїми ваговими коефіцієнтами і розраховується у вигляді середньозваженого арифметичного або середньозваженого геометричного часткових одиничних показників. Наведено приклад розрахунку комплексного показника якості, який характеризує безпечність споживання продуктів у відносній формі по відношенню до продуктів, тієї ж групи. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | система менеджменту якості | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.title | Процеси управління якістю харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри прикладної механіки та інженерії матеріалів, стандартизації та сертифікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АКФ_2020_152_Білька А.А..pdf | Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач Семак Інна Вікторівна | 2.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.