Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45887
Назва: | Процеси управління якістю харчових продуктів |
Автори: | Білька, Аліна Андріївна |
Ключові слова: | система менеджменту якості дипломна робота |
Дата публікації: | гру-2020 |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено пропозиції щодо формувння комплексного показника якості для оцінювання безпеки харчових продуктів. Структура такого комплексного показника базується на врахуванні часткових одиничних показників по групам небезпек зі своїми ваговими коефіцієнтами і розраховується у вигляді середньозваженого арифметичного або середньозваженого геометричного часткових одиничних показників. Наведено приклад розрахунку комплексного показника якості, який характеризує безпечність споживання продуктів у відносній формі по відношенню до продуктів, тієї ж групи. |
Опис: | Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач Семак Інна Вікторівна |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45887 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри прикладної механіки та інженерії матеріалів, стандартизації та сертифікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АКФ_2020_152_Білька А.А..pdf | Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач Семак Інна Вікторівна | 2.2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.