Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40428
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДражнікова, Анна Вікторівна-
dc.contributor.authorПопова, Елеонора Михайлівна-
dc.contributor.authorКім, В.М.-
dc.date.accessioned2019-10-16T08:24:35Z-
dc.date.available2019-10-16T08:24:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДражнікова А.В. Фітоекстракти як органічні пестициди та методичні підходи до їх застосування / Дражнікова А.В., Попова Е.М., Кім В.М. // Агроекологічний журнал. – 2013. – № 4. – С. 87-91.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40428-
dc.description.abstractНаведено результати скринінгу рослинної сировини для отримання екстрактів з високою біологічною активністю. Експериментально оцінено вміст танінів та поліфенолів у екстрактах виноградних вичавок та сфагнового моху. Визначено мінімальну концентрацію поліфенолів екстракту сфагнового моху, що інгібує проростання спор фітопатогенного гриба роду Fusarium. Розроблено рекомендації щодо здійснення пошуку перспективної рослинної сировини для виготовлення фунгіцидних препаратів. Запропоновано використання вичавків винограду, відходів винного виробництва та моху роду Sphagnum як сировини фенольних сполук з фунгіцидними властивостями.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнститут агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук Україниuk_UA
dc.subjectтаніниuk_UA
dc.subjectполіфенолиuk_UA
dc.subjectSphagnumuk_UA
dc.subjectекстрактиuk_UA
dc.subjectфунгіциднаuk_UA
dc.subjectактивністьuk_UA
dc.titleФітоекстракти як органічні пестициди та методичні підходи до їх застосуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc632.952.025 (045)-
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AgroEcologichnyi_2013.pdfКопія статті3.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.