Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39036
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБабікова, Катерина Олександрівна-
dc.date.accessioned2019-05-27T11:23:22Z-
dc.date.available2019-05-27T11:23:22Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБабікова К.О. Забезпечення якості послуг та продукції в аграрному туризмі / К.О. Бабікова // Таврійський науковий вісник, випуск 87. – Херсон. – 2014. – С. – 146 – 151.uk_UA
dc.identifier.issn2226-0099-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39036-
dc.description.abstractЗ кожним роком чисельність відпочиваючих в сільській місцевості невпинно зростає. Це пов’язано з поступовим зародженням на теренах нашої держави таких видів туристичної діяльності як сільський та аграрний туризм. Масовість відпочинку, рекреаційна привабливість регіонів зумовлюють до постійного моніторингу й контролю за якістю основних компонентів довкілля (атмосферне повітря, ґрунт, питна вода, рослинницька продукція тощо), а також послуг, які надаються туристам. Відсутність статистичних даних, організованих, систематичних досліджень і зумовлюють актуальність та практичну значимість отриманих результатів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТаврійський науковий вісникuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкологія, іхтіологія та аквакультура;-
dc.subjectагротуризмuk_UA
dc.subjectсільський туризмuk_UA
dc.titleЗабезпечення якості послуг та продукції в аграрному туризміuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Публікації у наукових виданнях співробітників кафедри екології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бабікова Херсон2.docОсновна стаття88.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.